Προσκληση διοργάνωσης του Εν Οικω 2014













Φίλοι και φίλες γεια σας,

Όλοι όσοι συμμετείχαν στο ΕΝ ΟΙΚΩ 2013, θα διαπίστωσαν πως ο προσανατολισμός του ήταν αρκετά διαφορετικός από τις προηγούμενες χρονιές. Η ανάγκη προσαρμογής της καθημερινότητας στις νέες συνθήκες οικονομικού αποκλεισμού που βιώνουμε, έδωσε στην περσινή οικογιορτή μια σαφέστερη κατεύθυνση προς την αυτοοργάνωση και την αυτάρκεια.  Γι’ αυτό το σκοπό δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στη μετάδοση της γνώσης που έφεραν μαζί τους οι εκθέτες από την Κρήτη αλλά και από όλη την Ελλάδα, υπό τη μορφή σεμιναρίων που πρωταγωνίστησαν σ’ αυτή τη διαδικασία.
Με τη βοήθεια των παλιότερων μελών του ΕΝ ΟΙΚΩ και την πολύτιμη συμμετοχή των πολυάριθμων και ακούραστων εθελοντών και παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε πριν και κατά τη διάρκεια της οικογιορτής, καταφέραμε να οργανώσουμε ένα τριήμερο ειρήνης, αλληλεγγύης και συντροφικότητας.

 Όλοι μας βιώσαμε την απέραντη ευχαρίστηση που πηγάζει μέσα από τη συρρίκνωση του «εγώ» προς χάριν του «εμείς», του κοινού σκοπού, ένα μάθημα πολύτιμο, ειδικά στη σημερινή εποχή. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους προσέφεραν σ’ αυτό, όλους εσάς που κάνατε αυτή τη γιορτή πραγματικότητα.

Στην τελευταία ανοικτή συνέλευση παρουσία όλων το απόγευμα της Κυριακής 14/7 ειπώθηκαν πολλά και σημαντικά, και πολλοί από σας εξέφρασαν την επιθυμία να συμμετέχουν πιο ενεργά στη διοργάνωση της επόμενης οικογιορτής.

Με μεγάλη μας χαρά προσκαλούμε λοιπόν όσους ενδιαφέρονται στην συνέλευση, που θα γίνει ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ  5 ΜΑΡΤΙΟΥ στο συνεταιριστικό καφενείο «Ορτακιά» (Αμνισού 11 πεζόδρομος παράλληλος 1821), στο κέντρο του Ηρακλείου, για τη συγκρότηση της νέας ομάδας που θα διοργανώσει το ΕΝ ΟΙΚΩ 2014.

Εδώ μπορείτε να δείτε τον απολογισμό της Διοργάνωσης για το 2013.

Με θερμούς χαιρετισμούς,
Η οργανωτική ομάδα του ΕΝ ΟΙΚΩ 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου